8 Eylül 2014 Pazartesi

Teknolojik anneler için Motorola Moto 360...






       Bir saat hem estetik, hem sofistike, hemde akıllı nasıl olabilir diyorsanız Motorola Moto 360'ı henüz görmemişsiniz demektir .IFA 2014 kapsamında Motorola'nın düzenlediği basın toplantısında resmen tanıtılan Moto 360'ın stokları Kuzey Amerika'da satışa sunulduğu andan itibaren 3 saat içinde tükendi.



      
       Normal bir saate bu kadar yakın oluşu , kadranının rengini istediğiniz renge değiştirseniz de her renge uyum sağlıyor olması, yuvarlak kadranı ile karizma saat bence.Her ne kadar ekim ayında satışa sunulacağı düşünülen LG G Watch R akıllı saat de çok şık gözükse de Moto 360 ilk göz bebeğim, bu saate aşık oldum diyebilirim :)
      İşletim sistemi Android Wear olan Moto 360,  1.5 inç'lik dairesel bir ekrana sahip.Ekran, Gorilla Glass ile güçlendirilmiş.Yani biz bayanların saatlerini oraya buraya çapma potansiyeli göz önünde bulundurulmuş.Ekranın sunduğu çözünürlük ise 320x290.Moto 360'ın kalbinde 4 GB depolama alanı ve 512 MB RAM bulunuyor.Şarj için kablo yerine kablosuz şarj teknolojisini kullanılıyor. Moto 360'ın, suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu da belirtmek isterim.Zira buda bol bulaşık yıkayan biz bayanların saati kullanırken aklı kalmayacak demektir sanırım.Bir gün kullanırsam ilk bunu test edeceğim şahsen :)
        Moto 360'ın ağırlığı 49 gram; sahip olduğu batarya ise 320 mAH kapasite sunuyor. Kalp atış sensörü ve adım sayar içeriyor.ABD'de satışa sunulan Moto 360'ın satış fiyatı ise, 299 dolar olarak açıklandı...Alınır mı ? Alınır :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder