26 Eylül 2014 Cuma

Öteki Kadın








Vizyon Tarihi : 2 Mayıs 2014 (1s 49dk)
Yönetmen : Nick Cassavetes
Oyuncular : Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nikolaj Coster-Waldau, Taylor Kinney
Tür : Komedi
Ülke : ABD
İmdb Puanı : 6,1

Filmin Özeti

Mutlu ve huzurlu bir evliliği olduğuna inanan Kate King, dışarıdan bakıldığında gayet sakin bir hayat sürmektedir. Avukatlık yapan Carly ise mükemmel bir ilişkisi olduğuna inanmaktadır.
Bir gün Carly, sürpriz yapmak için sevgilisi Mark'ın kapısını çalar ve karısı Kate ile karşılaşır! Tesadüfen tanışan ve her ikisi de aldatıldığını öğrenen Carly ve Kate tuhaf bir duruma düşmüşlerdir. Zamanla aralarında ilginç bir arkadaşlık gelişmeye başlar. İntikam için planlar kurarken, Mark'ın bir tek onlarla ilişki yaşamadığını fark ederler. Adamın ustalıkla sakladığı gerçekler bir bir ortaya çıkacaktır. Kendilerinden daha genç olan ikincisi sevgilisi Amber'a da durumu anlattıklarında, intikam üçlüsü tamamlanmış olur! Carly'nin acımasızlığı, Kate'in kıvrak zekası ve Amber'ın cazibesi bir araya gelmiştir. Mark'ın yaşa dışı para aktarımlarından haberdardırlar ve bu yolu kullanarak onun hayatını karartmaya ant içerler!
Yönetmenliğini Nick Cassavetes'in üstlendiği senaryosu ise Melissa Stack'a ait olan yapımda 3 kadın karakteri iseCameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton canlandırıyor, çapkın koca rolünde ise Nikolaj Coster-Waldau yer alıyor. (kaynak: www.beyazperde.com)

Zeynebin Ezgisi Yorumu

Öncelikle bu tarz film sevenler için çok güzel bir film. Şahsen ben çok eğlenceli buldum. Filmin en sıra dışı karakteri Kate'e bayıldım. Leslie Mann karakteri çok güzel canlandırmış.

Bir kadın olarak kocanızın sizi aldattığını öğreniyorsunuz ve soluğu sizi aldattığı kadının iş yerinde alıyorsunuz. Karşınıza sizden kat be kat güzel sarışın Carly (Cameron Diaz) çıkıyor. Her ne kadar adamın evli olmadığını söylese de siz ne yaparsınız? Burada sayılacak çok şey var ama olmayan şey onunla kanka boyutunda arkadaş olmak... Tam kocanızın sevgilisiyle olan bu garip duruma alışmaya çalışırken birde bakıyorsunuz ki ultra güzel başka bir rakibiniz(Kate Upton) var. Ben olsam bu noktada alır başımı bunalımın dibini yaşardım herhalde ama bu üç kadın bunalıma girmektense kafa kafaya verip, kendilerini bu duruma sokan Mark'tan intikam almaya başlıyorlar. Filmin en sevdiğim sahneleri burada başlıyor. Oldukça zeki intikam sahneleri arka arkaya geliyor. Ben en çok Kate'in östrojen intikamını beğendim :) Kate çok saf bir karakter hem intikam istiyor, hemde iki lafa tav oluyor. Mark'ın ona iki güzel söz söylemesiyle kocasının onu tekrar sevdiğini düşünen Kate, intikam planlarını durduruyor ve Carly'le tartışıp sevdiği adama geri dönüyor. Bir süre birbirini görmeyen iki sıkı arkadaşın macerası Kate'in aklının başına gelmesi ve soluğu Carly'de alması ile tekrar başlıyor. :)


Özellikle hafta sonuna güzel keyifli başlamak isteyenlere Cuma gecesi sineması olarak tavsiye olunur. İyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder