25 Eylül 2014 Perşembe

Selfie








Yeni sezondan komedi dalında çok trend olacak yeni bir dizi daha... Selfie.... Bu kadar çok moda olan bir akım olur da dizisi olmaz mı hiç :)

Tür : Komedi
Ülke : ABD
Oyuncular : Karen Gillan, John Cho, David Harewood

Eliza Dooley ( Karen Gillan ), bir sosyal medya fenomeni ve şirketindeki en iyi satış temsilcilerinden biridir. Bir gün iş arkadaşları ile dolu uçaktayken sevgilisinin aslında evli olduğunu öğrenir. Akabinde olan olaylar zinciriyle artık sosyal medyadaki imajı yerle bir olmuştur. Kendini en yalnız hissetiği anda aslında hiç gerçek arkadaşı olmadığını anlayan Eliza sarsılan imajını düzeltmek için yardıma ihityaç duyar... Bu noktada yardımına kendisinin aksine sosyal medyayı sevmeyen, asosyal, disiplinli, işkolik ve detaycı Henry (John Cho) koşar.

Birbirine zıt iki karakterin maceralarını anlatacak olan dizinin henüz pilot bölümü yayınlandı.Dizi sosyal medyada binlerce hatta milyonlarca arkadaşı olduğunu zanneden insanlara da sanal alemin ne denli gerçek olmayan bir ortam olduğuyla ilgili gönderme yapıyor olması hoşuma gitti.Diziden aldığım alt mesaj, sosyal medyada faal olmanız sizin sosyal bir insan olduğunuz anlamına gelmez ve sosyal medyada zaman geçirerek kendini avuturken, sadece gerçek hayatta yaşayabileceğin mutlu anlar elinden kayıp gidebilir...

Yeni bölüm tahminen 30 Eylül'de olacak.Bence izlemesi oldukça keyifli olan bu dizi, sosyal medyayla da ilgiliyseniz sizi kendisine abone yapabilir. Benden söylemesi :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder